God jul og godt nytt år!

Vi ønsker alle en god jul og et strålende nytt 2018!

Norsk Vinnerutstilling på Lillestrøm

Vi børstet støv av veteranen Mikkel og tok med junioren Winja på vinnerutstillingen på Lillestrøm.
Mikkel ble 2. beste veteran og 3. beste hanne til slutt. Winja fikk en excllent, men ble uplassert i den store juniorklassen.

Godkjent praktisk jaktprøve for Wilmer

Wilmer har 2 x 1. premie i Ekl i Tollingjakt og det kvalifiserer til og få ta den praktiske jaktprøven. Stor takk til de som arrangerer og stiller områder til disposisjon for en enkelt ekvipasje en helt dag. Det måtte to prøver til før godkjenningen satt. Da endene første dagen var fullstendig umulige å flytte på. Den andre dagen vi fikk, gikk alt som det skulle. Endene ble lokket inn 2 ganger og en and skutt og apportert, dermed GODKJENT.

Praktisk jaktkurs i Sverige

I september var vi på et utrolig lærrerikt praktisk jaktkurs i Sverige. Teori og jakt på formiddagen, deretter mer teori og så kveldsjakt. Tilslutt tilbereding av et festmåltid med egenapportert and.
Wilmer og Indi fikk apportere mye varmtvilt og det ble tilsammen skutt 54 ender for 10 ekvipasjer denne dagen.

Jakt i Trysil

I høst har vi fått prioritert ordentlig jakt også. Det ble noen dager i Trysil med 3 ender som resultat. Wilmer fikk apportert varmtvilt for første gang.

Tollarspecialen 2017

Wilmer konkurrerte i en stor eliteklasse (28 påmeldte) i tollingjakt og om den gjeve Tollermestertittelen. Han ble plassert som nr. 7 i klassen av kun 9 premierte hunder totalt. Det ble dessverre en miss på vanndirigeringen og da endte det med en 3. premie.
Han stilte i jaktklassen i utstilling og fikk en super kritikk, men hadde plutselig urent trav og gikk derfor ut.

Tollarspecialen 2017

Winja debuterte på Tollarspecialen som både jakt- og utstillingshund. 
Det ble en 3. premie på tollingjakten. Hun arbeidet godt og løste tollingen, apporteringen og vannarbeidet plettfritt. Litt uerfarenhet på feltet gjorde at hun dessverre gikk ned to premiegrader.
På utstillingen gikk hun hen og vant en stor juniorklasse og ble tilslutt BIM junior i finalen.

Wilmer med 1.premie m HP på blodsporprøve

Wilmer og Guro deltok på Retrieverklubben avd. Midt-Hedmark sin blodsporprøve 18. juni. 
Det ble en 1. premie med HP og nr. 2 på pallen.

Winja har bestått kvalifiseringsprøven i jakt

Ronny og Winja fikk benyttet ventetiden på Retrieverklubben sitt pinsearrangement godt og tok kvalifiseringsprøven i jakt for dommer Heidi Kvan. Bestått!

Wilmer Ole Brumm vinner 2017

Wilmer ble 3 BHK på utstillingen søndag og nr. 8 av totalt 31 med 79 p i åpenklasse WT (godkjent) på Retrieverklubben sitt pinsearrangement. Han var dermed beste toller sammenlagt i utstilling/jakt og kunne ta med seg den gjeve Ole Brummprisen (ja takk, begge deler) hjem!

Wilmer & Guro 1.premie i elite tollingjakt

Wilmer & Guro fikk sin andre 1. premie i eliteklassen i Tollingjakt 30. april. Prøven gikk i Gnesta, dommer: Sverker Haraldsson

2017

Endelig er hun her!
Winja vom Lech-Toller Nest er siste tilskuddet i flokken. Hun er født 17.09.2016 hos Kennel Lech-Toller Nest i Tyskland.

Høst 2016

Wilmer & Guro med 1.premie i elite tollingjakt.
Wilmer har som første norskeide toller fått en 1.premie i tollingjakt eliteklasse. Prøven gikk i Götene 24. september. dommer: Gunnar Pettersson

Norsk Retrieverklubb pinsearrangement 2016

Wilmer ble nr. 3 (av 39 deltagere) i AK på workingtesten 16. mai, han ble også nr. 3 sammenlagt til Ole Brummprisen.

Wilmer 2. premie Ek tollingjakt

Sentral jaktkomitè arrangerte sin første tollingjaktprøve på Mosjøen i Løten, lørdag 30. april og søndag 1. mai. Alle klasser begge dager med dommer: Sverker Haraldsson
Wilmer tok med seg en 2. premie i sin debut i eliteklassen på lørdag.