Ronny 
 
Har jobbet med hund i 20 år og vært lydighetsinstruktør i 15 av dem. Første hund var Roxy, en blanding av Border Collie og Labrador. Der hun ble kjøpt, ble Ronny presentert for tolleren for første gang og likte det han så. Han fikk se hvordan en våken lydighetstoller jobbet og ble skikkelig imponert, dette var Norges første toller med tittelen lydighetschmpion. Slik ble Ronny presentert for både lydighet og ikke minst tolleren. Roxy ble også lydighetshund, og hun ble en skikkelig forsøkskanin som etter hvert konkurrerte i eliteklasse. 2 år etter kjøpet av Roxy, fikk han endelig sin første Toller,Chewan (Foxyfarm`s Butch Domingo). En fin gutt som også konkurrerte på høyt nivå i lydighet, men som dessverre gikk bort bare 6 år gammel. Med disse to fikk han også ett napp med hver på HP Pettersens minnepokal. 
Tolleren Mikkel (Thicha`s Beautiful Niko Mikkel) kom i hus noen år senere og retrieverjakt ble også satt på timeplanen. Mikkel og Ronny konkurrerte i eliteklasse lydighet, i åpen klasse retrieverjakt og eliteklasse tollingjakt . De har også hatt noen runder i utstillingsringen. Deretter kom Salsa`s datter Indi (Tollerparken`s Aktive Indi), som har opprykk til eliteklasse lydighet og konkurrerte i åpenklasse retrieverjakt og eliteklasse tollingjakt. Hun har nå gått inn i pensjonistenes rekker.
Neste tilskuddet til flokken var tyske alltid glade Winja, født sept. 2016. Med henne konkurrerer Ronny i eliteklassen i både retrieverjakt og tollingjakt. I tillegg er hun blodsporchampion.
Ronny er utdannet hundeinstruktør og holder valp, unghund og lydighetskurs. Han legger stor vekt på positiv innlæring og bruker også mye av sin tid på trening,konkurranser og kurs både innen lydighet og jakt med egne hunder.
Snekkersjef og vaktmester på småbruket Sandaker.
Guro
 
Dyreelsker på sin hals. Oppvokst med mange dyr i huset og har vært aktiv rytter i mange år. Konverterte etterhvert til hund og den Engelske Springer Spanielen Odin (Jensenius ved høytidlige anledninger og Streamsides Winterstorm på papiret) flyttet inn. Husets klovn og mammadalt. Med han har Guro konkurrert i lydighet og i tillegg har de vært endel i utstillingsringen. 
Tollertispa Salsa (Lauvstuas Salsa Surprise) kom til oss påsken -08. Med henne har både Guro og Ronny konkurrert i lydighet (opprykk til elite) og med Guro i retrieverjakt. De har også vært innom utstillingsringen rett som det er. Januar 2012 kom Wilmer (Tollarbos Uniqa Wilmer as Gun). Med han har hun konkurrert i klasse 3 lydighet, stilt i utstillingsringen konkurrert i åpenklasse retrieverjakt og eliteklasse tollingjakt samt blodspor. 
Siste tilskuddet i flokken er Billie (Tollerparken`s BigBang Billie), sønn av Winja født august 2020. Planen er at han skal bli en dugandes jakthund han også og få prøve seg på blodspor. Foreløpig er han under utdanning og har tatt kvalifiseringsprøven i jakt.
Guro bruker mye tid på trening, konkurranser og kurs i forbindelse med jakt. Hjelper Ronny med hundekursene når det trengs.  Er selvutnevnt interiørsjef og malemester på småbruket Sandaker.